dissabte, 28 de setembre de 2013

Suport a la vaga de docents de les Illes Balears


Fa més de dues setmanes que es va iniciar la vaga indefinida dels docents de les Illes Balears com a mesura de protesta contra la llei TIL, imposada pel govern de Bauzá via decret llei i sense cap tipus de negociació. Una llei que, entre altres coses, discrimina el català a les escoles. Aquesta discriminació no és l'única raó que ha motivat la protesta sinó que la lluita dels docents també ho és per una escola pública i de qualitat. 

L'Assemblea de Docents de les Illes Balears i la comunitat educativa, en general, compta a hores d'ara amb un ampli suport de la societat. La mobilització ja es pot considerar com una veritable revolta social a les Illes i es comença a estendre arreu dels Països Catalans.

S'ha establert una caixa de resistència que permeti fer front a les despeses de la vaga i a les que es derivin d'assumptes legals i de defensa jurídica. Un compte bancari en el qual es pot ingressar qualsevol quantitat que es vulgui o es pugui per tal de contribuir a donar suport econòmic als vaguistes.
Entre les diverses campanyes de suport podem fer esment també a la que s'ha impulsat des de Som Països Catalans, consistent en el sorteig d'una panera solidària.


Per participar en aquest sorteig només cal adquirir les butlletes que s'han posat a la venda, al preu d'un euro, en qualsevol dels punts de venda distribuïts arreu dels Països Catalans. La panera conté productes per un valor de més de 1.000 euros gràcies a les aportacions solidàries fetes per diverses entitats i empreses. El sorteig es farà el dia 31 d'octubre a Palma.


1 comentari:

sargantana ha dit...

desconeixia aquesta ultima proposta
i es maca

gracies per fer colla !
junts podem !!