dilluns, 9 de juny de 2008

Air Berlin? NO GRÀCIES!

Air Berlin ha demostrat novament el seu menyspreu a la llengua catalana i a la nostra cultura. Ho ha fet aquest cop amb un editorial escrit pel president de la companyia a la revista que reparteixen als passatgers dels seus vols. La companyia alemanya té seu a Mallorca i des d'allà fa anys que fa mans i mànigues per desprendre's d'allò que diuen que els fa tanta nosa: la catalanitat del territori i la seva gent. Tanmateix, no renuncien a fer negoci amb els nostres diners. És a dir, volen els nostres diners, volen el nostre paisatge i el seu atractiu turístic, però no ens volen a nosaltres. Cal dir-los clarament que si no hi ha una rectificació explícita per part seva i un canvi radical en el seu tracte a la nostra llengua, hi haurà un boicot i campanyes de desprestigi de la seva companyia i el que ells mateixos representen.Per enviar un correu de protesta a a la responsable de relacions públiques de la companyia aèria i al president d'AirBerlin Ibèria, Álvaro Middelmann aneu aquí.


I tant si rectifiquen com si no rectifiquen recordeu que de companyies de baix cost n'hi ha per triar i remenar. Una vegada, quan aquests impresentables operaven a l'aeroport de Reus, vaig anar a Mallorca amb aquesta companyia. Ara tinc clar que va ser el primer cop i l'últim. Ja s'ho trobaran!

2 comentaris:

Lo Consueta ha dit...

Jo no volo mai en lloc, però amb aquestos del Hair-Berlin segur que tampoc. Ara he penjat un post al meu bloc. Ja parlarem del tema museu dijous o divendres que ho tindré més lligat. Salutacions

aigua ha dit...

Ès vergonyós i trist tot el que diu aquest home i el pitjor és que el creuran! Una illa plena d'alemanys acollits amb les mans obertes...els alemanys que viuen allà han dit alguna cosa?