dijous, 5 de juny de 2008

I ara toca parlar de Barraques

Les Barraques de Reus, incloses dintre dels actes de la Festa Major de Sant Pere, ja tenen cartell oficial.Una altra cosa és la incertesa encara existent pel que fa a la nova ubicació, al Camí del Roquís, rebatejat com el Parc de la Festa.

De fet això passa amb la majoria d'obres, tan públiques com privades: qualsevol semblança entre la data de termini prevista i la data de termini real és pura coincidència.

La qüestió és que ens trobem a 15 dies justos de l'inici de les Barraques. Caldria que els responsables municipals del canvi d'ubicació reconsideressin la situació: o es fot canya perquè les obres s'acabin i tot quedi en condicions o es decideix una ubicació provisional mentre l'altra es deixa com cal. Però això s'ha de decidir ja! No s'hi val a fer el papanates i anar donant llargues o excuses de mal pagador.


Si no és així (i permeteu-me l'acudit fàcil i dolent) hi haurem d'anar a tranques i barranques o bé aprofitar per practicar barranquisme entre concert i concert.

Mentrestant aquí teniu un mapa-guia per arribar a Barraques. El punt marcat amb la A és la plaça del Prim. El punt indicat amb la B és la zona del Roquís. La ruta que està marcada correspon a la forma d'arribar-hi anant en cotxe. A peu potser es pot escurçar una mica però si fa no fa... la qüestió és que hi ha un bon tros.


Ver mapa más grande

Seguirem informant...

3 comentaris:

Té la mà Maria - Reus ha dit...

Toquen uns xicots de Reus els Lament of Silence, que aviat en sentirem a parlar

(pd et van fer una pregunta que per ètica periodística hauries de contestar, o ens amaguem al cau com els conills ?)

Anònim ha dit...

No t'hi capfiquis, és un pobre i trist conill. Això del periodisme ho deixem pels que ho són de veritat

Anònim ha dit...

Al mapa aquest, el recorregut ens porta a la partida del Roquís, però el parc de la festa és entre la T-317, que son els Països Catalans i la T-11 que és la variant de Reus. Allò blau que veiem damunt del primer tomb, son les piscines, la verdor de sota son els jardins dels Capellans i més a l'esquerra el lloc del les barraques. Aquest anònim de dalt sembla representar tota la humanitat sencera de la facultat periodística. Salut Jordi.