dimarts, 3 de juny de 2008

Ja tenim cartell de Festa Major

Fa pocs dies es presentava el programa d'actes de la Festa Major de Sant Pere a Reus.

I està clar que una Festa Major necessita també un cartell que l'anuncïi. Al bloc Percepcions podem llegir una informació de l'Agència Catalana de Notícies sobre la presentació d'aquest cartell que ha tingut lloc avui mateix.El disseny s'ha encarregat a Custo Dalmau, un personatge que es veu que és molt modern, fashion i taliqualpasqual.

Doncs no dec estar gaire a l'ona fashion, moderna o digueu-li com vulgueu perquè no tenia ni idea de qui era el tal Custo aquest. Però està clar que és un paio important perquè és el primer que et surt quan poses Custo al Google.

El cartell no em fa gaire el pes, podríem dir que no mata. Sí, d'acord que com a mínim han tingut el detall de fer sortir alguns elements festius i no un meló o una síndria, però no li acabo de trobar el punt.

De tota manera ja hi estem acostumats des de fa uns quants anys a això dels cartells que no acaben de convèncer.

La qüestió és que ja s'apropa la Festa Major i l'important és poder gaudir-la al màxim.

3 comentaris:

Té la mà Maria - Reus ha dit...

visca el porros !!!

aigua ha dit...

Està una mica "al.lucinada" la Víbria! :)

Impavidus nauta ha dit...

Que volíeu que hi sortís? Si la fallera local és la regidora de cultura i la víbria la van fer els d'ERC, estava cantat que un cop més s'utilitzaria en recurs de tots (en aquest, la festa de la ciutat, a través del seu cartell) per fer-se autobombo.