dissabte, 21 de juny de 2008

I avui anem a La Pelu amb el Pepet

Aquesta nit a Barraques podrem assistir a la presentació del darrer disc de Pepet i marieta . El disc 'La Pelu' és la consagració de Pepet i marieta com a banda festiva "de categoria" i la proposta més desenfadada i festiva que els d'Ulldecona hagin publicat mai.

Completarà la nit a Barraques l'actuació d'Ska Reggae Ensemble.

Entre un concert i l'altre hi haurà l'actuació del Bou de Reus embolat.

Abans però, a la tarda, entre altres actes inclosos al programa de Festa Major de Sant Pere a Reus, tenim la Diada Castellera de Sant Pere amb els Castellers de Lleida, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Xiquets de Reus. El Ball de Cavallets, en motiu del seu desè aniversari, farà una cercavila pels carrers del centre. I a quarts de nou, davant del Mercat Central, el Bou, els Gegants i la Víbria iniciaran una cercavila per anar fins a Barraques, al Parc de la Festa.

Si voleu veure l'àlbum de fotos dels diversos actes de la Festa Major de Reus cliqueu aquí.

La incertesa sobre si estaria o no acabat el Parc de la Festa es va resoldre ahir donant com a resultat un espai amb els serveis mínims i necessaris per al desenvolupament de la festa. Més espai, això sí, tot de terra sense arbres ni ombra (però com que les Barraques es fan de nit tampoc es necessita), l'escenari i una mena de fanalets gegants repartits per tot l'entorn que acabaven d'omplir l'espai que no omplien les Barraques. Tot envoltat d'una tanca blanca amb una porta d'entrada i un desplegament considerable de 'segurates'.

Sigui com sigui, prescindint del tema que som molts els qui pensem que les Barraques s'haurien de fer en un lloc més cèntric de la ciutat, el cert és que, un cop ets allí el que preval és la màgia que es crea al voltant de Barraques. La màgia de la música, la màgia de la gent, la màgia de les salutacions i les petites converses... En definitiva, les ganes de passar s'ho bé que tenim tota la gent que hi fem cap amb un únic objectiu: xalar tant com sigui possible.

La Pegatina a Barraques 2008:La Fundación Tony Manero a Barraques 2008: