dijous, 22 de novembre de 2007

3.000 visites

Doncs sí. Tal com podeu comprovar si mireu el comptador que hi ha aquí al costat, aquest bloc ha arribat ja a les 3.000 visites en els poc més de 4 mesos que fa que el vaig obrir.

No sé si és molt o és poc. Suposo que, en el mateix període de temps, hi haurà blocs més visitats i d'altres menys visitats. També sé prou bé que 3.000 visites no vol dir que 3.000 persones diferents hagin tret el cap per aquí. Hi deu haver qui treu el cap sovint i qui mira una vegada i ja no torna mai més. Però, sigui com sigui, fa il·lusió saber que, entre la immensa oferta existent i continuament creixent de la blogosfera, hi ha qui de tant en tant té la gentilesa de passar per aquí.

Per això us dic a tots i a totes allò de... Benvinguts, passeu passeu !!

5 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

naltros som uns visitans constans
ànim que aviat arribaràs als 5 mil
salutacions

Anònim ha dit...

Jo també soc dels habituals. Felicitats que això va bé.
Sobre el tema dels marcadors. Jo n'hi tinc un a la vista i un altre d'ocult del vilaweb. De vegades el de fora conta les meves visites i d'altres cops és salta visitants externs, de tant en tant he de fer retocs tenin com a base el marcador ocult que és el del mateix servidor del servei de blog. Tot i així les diferències sempre son mínimes. Ara mateix el marcador extern marca només 12 visites menys que el real intern. Repeteixo, felicitats i molta sort. Per cert el tema TradiBlog que et sembla? A més d'estar més contactats tots plegats, ens donariem a coneixer molt més. Ja parlarem més del tema no? Fins aviat Jordi i endavant.

Anònim ha dit...

Felicitats per aquesta xifra considerable, després de l'estrena ara fa 4 mesos.
Això vol dir que el contingut interessa, cal doncs que entre tots i totes segueixin augmentant les aportacions i suggeriments per seguir donant sentit a la teva tasca.
Salut i comèdia

Unknown ha dit...

Enhorabona!!! Déu n'hi do el nombre de visitants que tens en tant pocs mesos!

David Fernàndez ha dit...

Felicitats company! A mi ja em queda poc pels 3.000! ;)