dilluns, 21 de juliol de 2008

A manca de follòdrom l'ajuntament ens legalitzarà el Vip's

Molta gent coneix aquella proposta de crear un follòdrom a la ciutat de Reus per al gaudi i esplaiament general de la població i visitants inclosa en el programa electoral de la CORI les passades eleccions municipals.

Més endavant, quan aquesta formació ja tenia representació a l'ajuntament de Reus a través del regidor electe Ariel Santamaria, va presentar una moció per posar en marxa la creació d'aquest complex d'oci sexual. La moció fou rebutjada per la resta de grups municipals. Hi ha hagut
altres mocions presentades en referència al tema dels serveis sexuals que tampoc han tingut acceptació.

Ara, en canvi, podem llegir en un dels diaris de distribució gratuïta a la ciutat que l'ajuntament vol legalitzar el
VIP's Privée de la carretera de Salou, una sala que ja té uns quants anys d'existència on es poden presenciar diversos espectacles eròtico-festius i satisfer determinades necessitats previ pagament de la tarifa establerta.

Podeu llegir la notícia al complet
aquí.

Regularitzar activitats que existeixen i són palpables i reals en lloc de fer veure que no hi són és un bon començament. Ara bé, llegint totes aquestes referències a Urbanisme, al Pla General d'Ordenació i a l'ampliació de terrenys, tinc la sospita que el que s'ha vist en aquesta acció és un nou filó per engrandir les arques municipals a base de recaptar impostos per llicències, activitats, terrenys, etc. etc.

Sigui com sigui ja he dit que és un pas. Però, ja que hi estem posats, per què no regularitzar les treballadores sexuals que es troben en la mateixa carretera que hi ha el Vip's i que estan en unes condicions molt pitjors d'explotació i control de màfies. No cal estar gaire posat en el tema, només cal ser una mica observador i fer un tomb de tant en tant per la zona per veure-ho. Posats a regularitzar regularitzem totes les situacions senyors governants municipals.

És una opinió...

Me'n vaig al Vip's - Ariel Santamaria


Posteriorment aquesta cançó s'ha reversionat en el Rock and Roll vips, inclós en el disc Vida i miracles de l'home viciós d'Ariel Santamaria i la Banda del Doctor Juantxi.1 comentari:

zel ha dit...

Mai se m'hauria acudit una proposta anomenada follòdrom, la veritat. Co mai se m'acudiria proposar entreteniments sexuals pagats, ja deu ser cosa de l'edat...jejeje, petonets!