dissabte, 19 de juliol de 2008

Primer derbi de futbol-sala de la comunicació local reusencaTal com s'havia anunciat oportunament, aquest divendres 18 de juliol, a les 8 del vespre, s'ha disputat el primer derbi de futbol-sala de la comunicació local reusenca entre el diari Reus Digital i l'emissora Punt 6 Ràdio.

El resultat final ha estat de 9 a 4, a favor de Reus Digital. Però, a banda del resultat (ja se sap que el futbol és així i unes vegades es guanya i d'altres es perd), el cert és que tan els jugadors com el públic assistent hem pogut gaudir d'una estona ben divertida seguint l'evolució de la pilota que anava passant de bota en bota d'uns jugadors a altres. Encara que no només s'utilitzaven els peus sinó qualsevol altra part permesa del cos per tal d'assolir l'objectiu d'arribar a la porteria contrària.


Els jugadors potser han acusat el fet que no es dediquen de manera habitual a aquestes tasques i per tant els faltava una mica de rodatge. Destacar també el bon paper dels porters que en força ocasions han evitat que el marcador fós encara més abultat. Els dos equips han jugat sota una mateixa bandera, la bandera de Reus. No podia ser cap altra.

Ara per ara desconeixem si després d'aquest primer derbi n'hi haurà un segon, un tercer, un quart... Ja se sap que en aquestes coses, com en tants àmbits de la vida, l'important és que hi hagi una primera vegada. Endavant companys!

Aquí teniu un video-resum del desenvolupament del partit. No us perdeu els comentaris (no sempre exclusivament esportius) i crits d'eufòria de l'afició.3 comentaris:

Anònim ha dit...

ja podien haver avisat a tots els que mes o menys estem per la ràdio a quina hora i on era el partit, moltes gràcies per avisar ho tindrem en compte!

Sr.Martínez ha dit...

Fa uns anys ja vam tenir un partit de futbol sala entre Punt6 i Canal Reus o sigui que, parlant amb la propietat que et caracteritza, aquest seria el segon derbi de la comunicació local reusenca ;P

Anònim ha dit...

molt ben dit sr. martinez estic amb tu!!!