dimecres, 26 d’agost de 2009

Que se'n vagin!


Avui comença el Festival Acústica de Figueres, un esdeveniment musical plenament consolidat que enguany arriba a la vuitena edició.

Fins aquí perfecte!


El que ja no és tan perfecte és que un partit polític (dos, per ser més exactes) vulguin tocar allò que no sona en un festival obert a tot tipus de propostes musicals. Les formacions polítiques Ciutadans (segur que a ells els agrada més ser anomenats Ciudadanos) i PP s'han entestat en demanar que es prohibeixi el concert del cantautor de Vilafranca Cesk Freixas alegant com a motiu per a aquesta petició la seva militància en organitzacions independentistes radicals.

Evidentment els governants de l'Ajuntament de Figueres n'han fet cas omís.

Si voleu més informació podeu llegir aquesta
notícia de Vilaweb.

Si
cliqueu aquí podreu llegir el comunicat que ha emès Cesk Freixas arran d'aquests fets.

També us podeu afegir al
grup de suport que s'ha creat al Facebook i que en un sol dia ja aplega centenars de persones.

Una vegada més alguns polítics es preocupen més per anar en contra de tot allò que no coincideix amb la seva manera de pensar i per veure suposats delictes allà on no hi són. Valdria més que es preocupessin de coses realment importants, que n'hi ha, i moltes!

Ja n'hi ha prou! Que se'n vagin!!!


4 comentaris:

MARTELL DE REUS ha dit...

Al Nord de Catalunya el Pp i els Ciudadanos demanen que es prohibeixi un concert i al Sud les JSC demanen que es retiri un cartell d'un festival de rock. M'aventuro a pensar que els "amics" de Catalunya són més sensibles a la Tramuntana i el vent de Serè?

Agnès Setrill. ha dit...

No cal que hi vagin ells al concert.

Marta ha dit...

Tots amb en Cesk Freixes! Militar en partits independentistes és delicte tot i que aquest condemnin la violència. Militar en un partit opresor no.

zel ha dit...

Jo sóc de Figueres!!!! Nascuda i crescuda, és la meva ciutat mare...però ara hi vaig ben poc, tot i que l'acústica sempre cau...bé, avui no sé, estic griposa!!!! Petonets!