dijous, 13 d’agost de 2009

Aquest bloc ja té més de 2 anysFa uns dies passejant per Ca la Zel vaig llegir que el seu blog ja havia fet dos anys i em vaig dir... doncs el meu deu anar per allí, per allí.

Efectivament, remenant les entranyes d'aquest bloc o, el que és el mateix, l'arxiu, es pot comprovar que el primer post el vaig escriure el 14 de juliol. O sigui que fa un mes que es van complir els 2 anys d'antiguitat blocaire. Si més no, aquí al Blogger ja que si llegiu aquell primer post veureu que hi va haver un precedent de 6 mesos a bloc.cat que va resultar força infructuós, bàsicament pel mal funcionament d'aquell altre alberg de blocaires.

Doncs bé, queda dit i aquí seguirem explicant o comentant cosetes com fins ara. Encara que ara a l'estiu la cosa ha afluixat una mica. Ja se sap, a l'estiu i sobretot a l'agost tot va a mig gas. I sembla que les neurones estan preparades per relaxar-se i endropir-se quan arriba aquesta època de l'any. Però ja veieu que segueixo postejant encara que sigui en 'serveis mínims'.

Gràcies a tothom per trobar temps allà on gairebé no n'hi ha, dintre d'aquest immens univers blocaire, i anar passant per aquí de tant en tant.


6 comentaris:

McAbeu ha dit...

Doncs felicitats pel blog-aniversari!

Jobove - Reus ha dit...

felicitats, aviat et prepararem per fer la comunió

una abraçada

Trini González Francisco ha dit...

Ehem..., d'això..., el gintoniquet, on? ;P

L'illa dels monstres ha dit...

Felicitats!

Lo Consueta de Reus ha dit...

Ja saps que els lectors incondicionals et seguim encara que sigui amb menys producció escrita. L'estiu endropeix a tot quisqui. Felicitats Jordi i a guardar-se de la caloreta.

zel ha dit...

Nano, i com no te n'havies adonat abans?? Ara, que no puc dir res, jo tampoc, darrerament sóc al cel de les oques...

Felicitats, cinquanta anys més de blog o del que sigui!

Un petonàs, rei!