dilluns, 13 de setembre de 2010

Kaidara, educació per a una ciutadania globalAra fa quatre anys des de l'àrea d'educació Intermón Oxfam es va impulsar la creació del lloc web Kaidara, un recull de recursos i d'experiències que permeten incorporar l'educació per a una ciutadania global a l'aula. El lloc web està dirigit a professionals de tots els nivells educatius i també al públic en general.

El lloc recull tots els materials educatius elaborats per Intermón Oxfam: propostes didàctiques per treballar a l'aula temes com la pobresa, els drets humans, la democràcia, la cultura de la pau o la diversitat cultural, des d'una visió crítica i transformadora. A més a més, la web està pensada per poder ser utilitzada a l'estil d'una wiki i per això es va alimentant amb les experiències que pengen els membres de la xarxa de professors, amb el convenciment que es pot aprendre tant de la pròpia pràctica com de la dels altres.

Els recursos estan classificats per temàtica, tipologia i franja d'edat a la qual van dirigits (de 3 a 16 anys). Es poden descarregar lliurement i sense necessitat de registrar-se en el lloc web. La majoria de materials estan disponibles en català, castellà, eusquera i gallec.
1 comentari:

humbert ha dit...

Un bloc amb material a punt per fer a classe de ciutadania:

http://ciutadaniacritica.wordpress.com