diumenge, 24 de novembre de 2013

El món ho ha de saber - Catalonia CallingEl mes d'octubre passat la revista Sàpiens va posar en marxa la campanya ‘Catalonia Calling' - 'El món ho ha de saber’. Una iniciativa destinada a fer arribar de primera mà a 10.000 de les persones més influents del món què és Catalunya i quins motius ens han portat a la situació actual.

La manera de fer arribar aquesta informació és mitjançant un llibre on s'exposen de forma clara els arguments pels quals Catalunya vol viure en llibertat. L'enviament dels llibres es fa mitjançant la fórmula del micromecenatge en el lloc web elmonhohadesaber.cat. Les aportacions poden ser de 15, 25 i 50 euros. Els llibres s'han editat en català, castellà, anglès, alemany i francès i s'assignen de forma aleatòria. En l'enviament s'inclou una nota amb el nom de la persona que ha apadrinat el llibre i, a més a més, en els crèdits del llibre hi apareixen els mecenes.
Clàudia Pujol, directora de la revista Sàpiens, afirma que "hem de ser conscients que ningú no defensa una causa que desconeix" i afegeix que la campanya permetrà difondre el missatge democràtic de la societat catalana en persones que d'altra manera mai no haurien rebut informació sobre el cas català. 

L'èxit que ha obtingut la campanya des d'un bon començament fa pensar en la possibilitat de poder ampliar el ventall de persones que rebin el llibre superant les 10.000 previstes inicialment. A més, a finals d'octubre es va establir un acord de col·laboració amb l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) per mitjà del qual també s'enviarà el DVD de la Via Catalana.

En cas que el projecte acabi generant beneficis, Sàpiens els destinarà a les entitats del país que treballen per la independència de Catalunya ja que la campanya no té cap afany de lucre.

La campanya finalitza el 2 de desembre. Així doncs, a partir del 3 de desembre els llibres començaran a sortir per repartir-se per tot el món. 

Jo ja hi he col·laborat! 

I vosaltres?