dimarts, 12 de novembre de 2013

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca obre la convocatòria de grups musicals
A finals del mes d'octubre la Fira de Música al Carrer de Vila-seca va posar en marxa la convocatòria artística per a grups i bandes que desitgin participar a la 15a fira de música emergent els propers 16, 17 i 18 de maig de 2014.

La convocatòria és oberta i gratuïta i s'adreça a músics i bandes que tinguin un projecte musical professional o en vies de professionalització i vulguin donar-se a conèixer entre els diferents professionals del sector a la FiM Vila-seca.

L'objectiu artístic de la FiM Vila-seca és proposar un valent i diversificat ventall de grups i bandes que representi les darreres tendències creatives del mercat català i la seva emergència. Segons Kike Bela, director artístic de la Fira, "del que recollim seleccionarem el que pensem que pot tenir una projecció real i interès pel circuit musical català actual i el seu públic."

La Fira de Música al Carrer de Vila-seca, que celebrarà el 2014 la 15a edició, tornarà a ser la pedrera de la música emergent, fent '’aquesta població del Tarragonès el veritable epicentre musical del país durant un cap de setmana. Pels escenaris de Vila-seca és on s'han donat a conèixer grups com Manel, La Pegatina, The Mamzelles, Els Amics de les Arts o Za!. Com a fira professional, la FiM Vila-seca presentarà un variat conjunt de propostes, estils i formats, per afavorir la contractació i inserció de les bandes en el circuit professional musical.

A l'edició 2013 s'hi van inscriure més de 800 propostes musicals, de les quals es van programar una quarantena, fent de la FiM Vila-seca l'aparador del panorama musical novell català. Per copsar l'emergència creativa i l'avantguarda musical del país, més de 280 professionals i 24.000 persones es van apropar a la FiM 2013.

Les inscripcions musicals a la Fira de Música al Carrer de Vila-seca 2014 es fan via web a:


El termini d'inscripció finalitza el 20 de desembre. Els primers confirmats a la fira de música emergent es donaran a conèixer a finals de febrer.