dimecres, 1 d’octubre de 2008

Amb nocturnitat i traïdoriaAcabo de llegir a Vilaweb la notícia següent: Telefónica cobra des d'avui el servei d'identificació de trucades.

I el primer que penso és... I amb quin permís? On és l'avís d'aquest cobrament que fins ara no feien? No se suposa que, per canviar les condicions d'un servei contractat, s'ha d'avisar el client i donar-li l'opció d'acceptar o no acceptar les noves condicions?

Sí, diuen que et pots donar de baixa d'aquest servei trucant al 1004. Però, vés per on, he de ser jo qui faci el pas, la trucada i perdi el temps. Perquè tothom sap que quan truques a aquests números has de disposar de mitja hora lliure com a mínim. Ara et poso musiqueta, ara et passo a una altra persona, ara m'ho tornes a explicar...

Després dius.. va! només són 58 cèntims d'euro al mes que no fan ni pujar ni baixar la ja de per sí castigada economia personal. Però si ens posem a fer números i multipliquem aquests centimets pels mil·lions d'usuaris que els hauran de pagar la cosa ja canvia. En treuran una bona picossada els senyors de la Timofònica.


Com diuen al Polònia... que cabroooooooooonnnnssss !!!