divendres, 3 d’octubre de 2008

A Reus anem fent cosetes
Ja he acabat d'omplir l'àlbum de fotos de les Festes de Misericòrdia a Reus. Si el voleu veure cliqueu aquí.
Però encara que s'hagi acabat la festa major a Reus seguim fent cosetes...Demà dissabte la plaça de la Llibertat acollirà la Fira d'entitats de Reus. Diverses entitats i associacions reusenques (no totes) oferiran informació i participaran en diversos actes al llarg de tot el dia. Hi trobareu també un estand de l'emissora local Punt 6 Ràdio des d'on es farà la programació radiofònica incidint de manera especial en la Fira d'entitats. Així que si voleu aprofitar per mirar la ràdio a més a més d'escoltar-la teniu una bona ocasió de fer-ho aquest dissabte si passeu per la plaça de la Llibertat. Allí estarem per saludar-vos a tots i a totes.

Dissabte també s'inaugura una altra fira, l'Expro-Reus, que estrena ubicació després de l'enderrocament del fins ara Palau de Fires i mentre s'espera la construcció del nou palau firal. Aquesta la podreu visitar fins el proper 12 d'octubre.I ben aviat també, del 22 al 26 d'aquest mes d'octubre, podrem assistir a l'onzena edició del Festival Internacional de mim i teatre gestual, conegut com a COS. Podeu començar a preparar l'agenda perquè ja se n'ha presentat la programació.
Tal com us deia, anem fent cosetes. Segur que encara se'n podrien fer més però, vaja, no ens podem queixar.


2 comentaris:

Té la mà Maria - Reus ha dit...

bona fira, si el vent ens respecte

zel ha dit...

T'has plantejat mai de posar al títol del blog un subtítol?
Dimoniet del meu cor, ets el rei de la informació virtual del teu poble a la xarxa; a casateva m'assabento de tot!!! Llàstima de vida perra i farcida que quan pugui córrer pobles per conéixer els amics que vaig fer amb els blogs, ja no tiraré de vella!!!!

Uix, sempre et dic cada bogeria que déu n'hi do!!!

Ja saps que sóc a la UOC! Esdpavila't que te'n sortiràs i molt bé!!! Si em necessites, tens el meu correu UOC aquí:

rsuners@uoc.......tot allò que no sé mai, edu? cat?, bé, com el teu després de l' @!!!!