dimarts, 25 de novembre de 2008

Internet, els blocs i el periodisme digital protagonistes dels actes d'avui de les VII Jornades de Comunicació
Després de l'acte inaugural d'ahir al vespre i de la xerrada posterior sobre l'evolució de les radiofórmules informatives, avui es reprenen les Jornades de Comunicació amb el següent programa:

A les 8 del vespre es farà la presentació de les línies d'actuació de l'ESCACC (Fundació Espai Català de Comunicació), a càrrec del Sr, Àlex Gutiérrez, president d'aquesta Fundació.

A 2/4 de 9 es presentarà la nova iniciativa de les Jornades de Comunicació 'Reconeixement del Blog Cultural de Catalunya', que comptarà amb un procés participatiu per tal d'escollir el blog més ben valorat.

Tot seguit es farà un balanç de la trajectòria de l'històric portal de comunicació, Tinet, a través de la xerrada 'Present, passat i futur de Tinet', que anirà a càrrec del Sr. Amadeu Roig representant de l'Organisme Autònom de la Societat de la Informació (OASI) de la Diputació de Tarragona.

Per acabar, pel que fa al dia d'avui, hi haurà un debat sobre 'L'estat de salut del periodisme digital'. Intervindran en aquest debat els representants de Reus Digital, Sr. Marià Arbonès, de Revista Cambrils, Sr. Lluís Rovira, i del portal Comunicació 21, Sr. Jordi Muntanya.


Podeu llegir més informació sobre les VII Jornades de Comunicació a Reus als blocs següents:

Punt 6 Ràdio

De bon matí

Per veure un recull fotogràfic de les VII Jornades de Comunicació cliqueu aquí.