dimarts, 4 de novembre de 2008

Televisió de Catalunya o dels USA?


Des de fa uns quants dies els senyors de la TV3 ens anuncien matí, tarda i nit un desplegament especial per a aquest 4 de novembre en motiu de les eleccions presidencials als Estats Units d'Amèrica del Nord. Com una mena de traca final a la continuada dosi de campanya i precampanya electoral que ens han estat injectant directament al cervell des de fa mesos i mesos.

Trobo força exagerat tot el desplegament informatiu, però sobretot mediàtic, no només d'aquesta cadena sinó d'altres cadenes televisives, emissores de ràdio i mitjans de comunicació en general.

Sembla que interessa més el que passa a ca l'oncle Sam que no a casa nostra.

És cert que, tant si es vol com si no es vol, aquella gent d'allà mou molts fils i al final tot el món ha d'acabar ballant una mica al so de la música que toquen. Però, sigui com sigui, personalment ho trobo exagerat. Em sembla que avui optaré per fer altres activitats que em permetin passar olímpicament de tot aquest rebombori.

2 comentaris:

L'illa dels monstres ha dit...

sí, la veritat és que el tema eleccions nord-americanes s'està desfermant i ja fa molts mesos que n'estem menjant a diari i per triplicat. i vinga, tots cap allà, que si no fas el programa des d'allà sembla que hagis de ser el pitjor mitjà de comunicació del país. i mentrestant, oblidant moltes de les coses que passen a Catalunya (fora de l'àmbit metropolità, clar, només faltaria)

Jobove - Reus ha dit...

si sapiguesis el cas que ens fan a naltros els americans, que la majoria d'ells es pensen que Espanya es troba al costat de Mèxic

salutacions