divendres, 24 d’abril de 2009

Imatges de Sant Jordi a ReusEn primer lloc moltes gràcies pels comentaris, felicitacions i visites d'ahir. Veig que això de regalar roses, encara que siguin virtuals, té els seus efectes positius.

:)

Avui toca posar algunes imatges, en foto i video, del transcurs de la jornada d'ahir a la plaça Mercadal. Bé, per ser exactes, són imatges de cap al vespre. És el que té haver de treballar fins a les 7 de la tarda. Cal dir, però, que va ser precisament a partir d'aquesta hora que la plaça del Mercadal i els carrers del voltant es veien més plens. Costava fer-se un lloc per fullejar llibres a les paradetes. Com cada any el fi de festa va anar a càrrec dels Xiquets de Reus i de les espurnes escampades per les diferents bèsties de foc presents a la plaça.

RECULL DE FOTOS: CLIQUEU AQUÍ

VÍDEOS:

Xiquets de Reus - 5 de 7Xiquets de Reus - 4 de 7 amb agullaXiquets de Reus - 3 de 7Xiquets de Reus - Vano de 5Xiquets de Reus - 'Pilars dels Jordis'Drac de ReusDrac Badalot de l'Arboç del PenedèsVíbria de Reus
Si en voleu veure uns quants més passeu pel Canal Dimoniet.
1 comentari:

L'illa dels monstres ha dit...

la veritat que va estar molt ben muntat tot plegat aquest any, com a mínim pel que fa la distribució de les parades, creant una mena de circuit. hi havia un ambient molt bo. gran festa la diada de Sant Jordi!