dilluns, 20 d’abril de 2009

Participació al joc literari 104

Des del bloc Tens un racó dalt del món, de l'escriptor Jesús M. Tibau, ens segueixen arribant propostes de jocs literaris. El número 104 és novament un joc creatiu. Cal escriure un relat breu (entre 100 i 200 paraules) inspirat en el dibuix que podeu veure aquí al costat. Aquesta imatge, a més a més, reprodueix el que serà el premi dels jocs literaris d'aquest mes d'abril: un dibuix cedit per l'artista roquetenc Ignasi Blanch.

Aquí teniu la meva aportació al 104è joc literari.


A VISTA D'OCELL

Asseguda en aquella branca de l'arbre s'anava endinsant en la lectura del llibre. Li agradava imaginar que era un dels personatges i que vivia les mateixes situacions que es descrivien en les pàgines que anava passant àvidament.

De sobte va sentir que començava a volar. Es deixava emportar pel vent i podia veure cadascun dels llocs màgics que havia estat imaginant mentre llegia. Podia veure totes aquelles persones que formaven part de cada lloc en el seu anar i venir atrafegat. Des de la seva posició privilegiada copsava amb claredat tots els problemes i totes les preocupacions de la gent. Al mateix temps, però, alguna cosa dintre seu li deia que tot allò que moments abans l'havia angoixada tenia solució, malgrat que a tota aquella gent els costava veure-ho.

Va ser aleshores quan se'n va adonar que a vista d'ocell les coses es veuen d'una altra manera.


2 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

moltes gràcies per la teva participació

assumpta ha dit...

Molt bonicccccc !
;)