diumenge, 30 de desembre de 2007

Això s'acaba (o tot just comença)

Doncs sí, segur que una de les frases que més sentirem avui i demà és aquella tan típica del 'això s'acaba'. Però tot final d'any comporta que en comenci un altre i per tant el que és un acabament també esdevé un començament.

Demà dia 31 de desembre és, entre altres coses, el dia en què pel carrer podrem veure l'Home dels Nassos. Són diversos els blocs que en parlen i per tant jo no em faré repetitiu. Us recondueixo cap al
bloc del Consueta on trobareu àmplia informació sobre aquest personatge. Un personatge que tota la canalla hem anat a buscar embobats pels carrers quan ens deien allò que era un home que tenia tants nassos com dies tenia l'any (el dia 31 de desembre s'entèn..)

A Reus l'Home dels Nassos arriba cap a les 11 del matí a l'estació dels ferrocarrils d'aquella companyia que tots coneixem prou bé. Però, a diferència d'altres anys que ens deien que venia en tren, enguany s'anuncia que vindrà en moto! Ja fa bé ja. No fós cas que enxampés un d'aquells retards típics i habituals de la companyia ferroviària en qüestió. Tampoc tindria gaire gràcia, penso, que l'Home dels Nassos aparegués el dia 1 o 2 de gener en lloc del 31 de desembre.

D'altra banda, diuen que aquests dies s'ha de fer propòsits de canvis, de bones intencions i que sé jo quantes coses més. No crec que calgui esperar a un dia concret per fer una cosa o per canviar-la. Per a això qualsevol dia de l'any és bo. Per tant, si teniu bons propòsits o intencions de fer canvis féu-los quan us roti, o quan us vingui de gust. Només faltaria!

Jo mateix, ara fa 5 anys, vaig dir... l'any que ve deixaré de fumar. Però no ho vaig deixar el dia 1 de gener, ni el 2, ni el febrer, ni el març. Va ser cap a mitjans d'abril que em vaig dir a mi mateix.. vinga va, ho deixo! I així ho vaig fer i m'he mantingut fins ara. Com us deia, doncs, aquestes coses s'han de fer quan tu creus que les has de fer i no en un dia determinat que s'estableix gairebé com una obligació.

Bé, doncs feta aquesta reflexió no em resta cap altra cosa més que brindar...

Per tots plegats
vull brindar
ara que l'any ja s'acaba.

Que tots els nostres desitjos
esdevinguin realitat.

Gaudim tant com puguem cada dia
de l'any que arriba
i de tots els que vindran.

Gràcies per les visites
tant al bloc com al fotolog,
per tots els comentaris
i per ser-hi sempre (o de tant en tant).


FELIÇ ANY NOU per a tothom que s'ho mereixi!

No... encara millor... MOLT FELIÇ ANY NOU PER A TOTHOM EN GENERAL !!

5 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

que tu també tinguis una bona entrada d'any que aquest any és de traspàs i és presenta "durillo"

el nen de les oques ha dit...

desitjo que tinguis una molt bona sortida i entrada d'any nou!!!

Waipu Joan ha dit...

bon any i visca els mesclat!

zel ha dit...

Molt non tot, Jordi, ens ho mereixem d'una vegada, encara que hi haurem de posar nassos, banyes, orelles...se¡ns presenta pelu! Petons, molts petons!

Unknown ha dit...

Feliç any nou, per a tu també! Una abraçada.