dissabte, 29 de desembre de 2007

Pixant fora de test

Fa ben pocs dies ens arribava la notícia d'una de les pixades fora de test més recents i més bèsties comeses per un d'aquests que s'autoanomenen representants de l'església. Un bisbe de Tenerife per ser més exactes.

No és pas la primera ni serà l'última pixada fora de test. Per desgràcia. Avui mateix, aquest matí, escoltava per la ràdio que un altre d'aquests representants eclesiàstics s'ha sentit molt ofés per una nimiesa i ha presentat tota mena de queixes. No recordo si era bisbe o arquebisbe però això tant hi fa. La qüestió és que l'individu en qüestió considera una cosa terrible el fet que la gent del
Polònia hagin fet la divertida versió dels Pastorets que vam poder veure aquest dijous i que tornarem a veure, si volem, dijous que ve. Tot perquè, segons ell, es ridiculitzen els sagrats personatges de la historieta aquesta que ens expliquen cada mes de desembre.

Fins quan l'església, o els seus representants, es dedicaran a pixar fora de test en lloc de fer coses més productives?

Aquí us deixo uns fragments d'
Els Pastorets, àdhuc!.

Perquè rieu! No pas perquè us escandalitzeu, que de coses veritablement escandaloses ja en veiem cada dia.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, gràcies pel divertiment. Aquests bisbes de la punyeta sempre estan foten la pota. Visca la diversitat !!!! Visca els pastorets del Polònia !!!! Visca el Dimoniet !!!!

Discretament pots fer una ullada a: http://tradi.blogspot.com Fins el dimarts no estarà del tot públic, però... Que et sembla? Salutacions Jordi.

Tradiblog ha dit...

Ah!!! Si vols col·laborar.hi, et podries encarregar de llistar els youtubes, flickr, picasas, etc.. de la cultura popular per afegir els enllaços. Que dius???

Josep Maria Yago Suau ha dit...

després de callar amb el poca vergonya de Tenerife no sé com s'atreveixen a queixar-se del Polonia

David Fernàndez ha dit...

Prenc nota de l'apunt sobre les 4 de la tarda! Que et vagi molt bé l'entrada i la sortida a tu també! (d'any em refereixo, eh??? jejje)