dilluns, 10 de març de 2008

Endevinalla

A on anirieu si us convingués comprar qualsevol d'aquests objectes?
M'imagino que tothom haurà contestat ràpidament... a un sex-shop!

Per regla general la resposta seria aquesta. Però si a partir del proper mes de juny us trobeu viatjant per Suècia i us convé algun estri d'aquests podeu entrar tranquil·lament a una farmàcia i us el vendran.

Es tracta d'una iniciativa destinada a normalitzar l'ús i a la vegada satisfer l'àmplia demanda d'aquests productes que hi ha al país.

Els objectes d'ús sexual com ara els vibradors, els objectes per al massatge sexual i els olis per als massatges es podran vendre ben aviat a les farmàcies de Suècia. Així ho preveu el conveni que han signat l'Associació per a l'Educació Sexual i l'empresa estatal que agrupa la majoria d'oficines de farmàcia sueques.

L'Associació sueca per a l'Educació Sexual és actualment l'ONG més important en l'àmbit de la salut i dels drets sexuals i reproductius.


Us imagineu que algun dia arribi també aquesta normalització a casa nostra? Què hi dirien els bisbes? S'escandalitzarien? Potser serien els primers a l'hora d'anar a fer cua per comprar algun objecte d'aquests barallant-se per ser els primers a entrar, a l'estil del que passa a les botigues de roba el primer dia de rebaixes. Ja se sap que quan hi ha necessitat es fa el que convingui per satisfer-la...

1 comentari:

Unknown ha dit...

Vols dir que encara no estem molt lluny de la teva proposta de venda d'aquests productes a farmàcies? Nosaltres sempre anem molts anys endarrerits.