dimarts, 8 de gener de 2008

Prediccions per al 2008: rebaixes i polítics

En aquesta època de l'any és ben habitual que apareguin mags, vidents, bruixes, bruixots i altres especimens per l'estil que ens fan tot de prediccions de què passarà els propers mesos.

El cert és que no cal recórrer als astres ni consultar cap bola màgica per saber de què es parlarà mediàticament durant els propers dos mesos: rebaixes i polítics. Està ben clar perquè són dos temes que ja s'intueixen des de dies enrera.

Un dels temes, les rebaixes, perquè a part d'afavorir que es mantingui el consumisme i les ganes de comprar quan ja semblava que tothom n'estava tip, també permet tenir distret el personal (pensen ells) a fi que no es percatin d'altres temes més compromesos.

Del tema dels polítics també serà inevitable sentir-ne a parlar cada vegada més davant de la imminent celebració d'eleccions el mes de març al país d'aquí al costat.

Mentrestant, el que ens preocuparà de debó a la gran majoria de la gent és que els rebuts que ens toca pagar cada mes s'han apujat molt i que els sous, en canvi, es mantenen intocables o, amb molta sort, s'incrementen de manera ínfima i gairebé imperceptible.

I els 'grans temes' de l'any es seguiran anunciant una vegada i una altra perquè ja ho deia aquella cançó de La Trinca...
que bonics són els anuncis que fan a televisió..
i afegia...
són tan monus els anuncis que tu sempre exclames
quina llàstima que els tallin per posar programes!Les altres prediccions que es fan a començaments d'any no sé si són encertades però d'aquí a un parell de mesos feu una mica de memòria i ja em direu si anava errat o no amb les meves prediccions.

1 comentari:

el nen de les oques ha dit...

es veritat com a minim fins al maig haurem d'estar menjant i mejant eleccions i més eleccions, i quan s'acabin, els politics ja pensaran en les properes eleccions, perque van així d'eleccions a eleccions.