divendres, 11 de gener de 2008

Té la mà Maria, LA REVISTA

Tot i que pel que sembla els seus protagonistes de moment s'ho porten una mica callat, avui m'ha sorprès gratament llegir al diari de distribució gratuïta Més Reus la notícia següent (la transcric literalment):

La revista 'Té la mà Maria' sortirà a la llum aprofitant els actes de Carnaval

Amb el particular nom de Té la mà Maria, hereva, segons els seus editors, del blog -http://telamamaria.blogspot.com-, durant les festes de Carnaval sortirà una nova publicació. Segons els seus promotors, amb ella "ens volem sumar a la llarga tradició de les revistes carnavaleres que es fan a la ciutat de Reus".

Val a dir que tot i que la revista no ha sortit a la llum, via correu electrònic ens ha arribat una prova del número 1, amb la signatura -en pseudònim- de dos dels seus col·laboradors: El condó foradat i El fill de l'allera. Cal afegir que pel poc que hem llegit la cosa promet dins, és clar, de la tònica del Carnaval. Caldrà, però, esperar a la disbauxa reglada per opinar.

Fins aquí el contingut de la notícia que apareixia al diari esmentat. Com que els autors de la revista encara no ho han fet saber a l'univers blocaire, em prenc la llicència de donar la notícia. Estarem ben atents a l'aparició per gaudir d'aquesta revista que segur que ens delectarà amb bones dosis d'ironia i disbauxa carnavalesca.

6 comentaris:

zel ha dit...

Holaaaa! Doncs sí, Jordi estic molt emprenyada amb aquests animals que tenen un seient pagat a preu d'or per dur-nos a l'obscurantisme prehistòric, què dic, aquells eren més com cal. Els xafaria tots, coi! És cert això dels Té la mà? Ara vaig a fer el trapasser al blog. Petons!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Dona, Zel, t'has passat. Es cert que són ganxets però animals, obscurantisme, aixafats... no fotis. Pobres Te la ma Maria ;-)

Jordi Pinyol ha dit...

No et confonguis Yago.. la Zel quan parla d'això de l'obscurantisme i tal no es refereix als Té i la seva revista sinó que és una resposta al comentari que li feia jo al seu bloc sobre els polítics de dretes.
:)

Unknown ha dit...

Ostres! Una revista! A veure si arriba a l'Empordà! Me n'haureu de guardar una!

Josep Maria Yago Suau ha dit...

gràcies per l'aclariment dimoniet :-D

Jobove - Reus ha dit...

Doncs si ja ha sortit el num. 2, peró com és una revista i no un blog, nomes la trobareu al carrer, al qui estigui interesat que ens doni el correu i la farem arribar

gràcies colegues