dijous, 24 de gener de 2008

Un nou comando Dixan?

Segur que molts recordareu aquella operació policial que es va batejar com a operació comando Dixan.

Aquests dies, a Barcelona, s'han produït uns fets que tenen una certa similitud amb aquells.

A
Vilaweb, un mitjà molt més fiable que segons quins altres, segons el meu parer, podem trobar informació detallada sobre les particularitats de les conclusions de l'Audiència espanyola en aquest afer.

Recordem també quin ha estat el material incautat als presumptes terroristes. Em sembla que la majoria de gent el tenim a casa aquest material. Fem un repàs...

-Material informàtic (jo també en tinc... sinó no estaria penjant aquest post)

-Cables elèctrics (en tinc, en tinc.. i segons com pengen per tot arreu, si més no en tindré mentre no s'inventin sistemes inalàmbrics com cal)

-Telèfons mòbils (uns quants, comptant els que ja no funcionen i que guardo com a record)

-Cinta aïllant (doncs també en dec tenir per un lloc o altre, sempre et pot convenir aïllar alguna cosa)

-Temporitzadors (si considerem temporitzadors els 3 o 4 despertadors que m'he de posar cada dia per aixecar-me del llit, també.. també en tinc d'això!)

-Substàncies químiques de composició desconeguda (avui dia ves a saber quines porqueries podem tenir sense saber-ho en segons quins productes...)

Quina por! A veure si perquè tinc aquestes coses tan normals i corrents qualsevol dia em diran que sóc un terrorista també.

De fet el jurista Sebastià Salellas afirma en
aquest article que aquestes proves no són suficients per demostrar la preparació de cap acte terrorista.


Si darrera de tot això realment hi ha una culpabilitat demostrable de manera fefaent que es prenguin les mesures que calgui. Però si no fós així, aquestes obsessions per veure terroristes per tot arreu ens poden portar a situacions perilloses, com ara crear un clima d'animadversió o fins i tot de violència contra persones que no tenen res a veure amb aquestes activitats.

O arribar a situacions rocambolesques i estrambòtiques com la que es descriu en aquesta notícia:Això sí, els protagonistes d'aquesta notícia es nota que devíen ser una mica porquets. D'acord que tinguis necessitats imperioses i les hagis de resoldre ràpidament. Però, cony! tampoc costa tant deixar anar una mica d'aigua i deixar-ho tot net i polit, no?

:)

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

Nen avui el post està genial !!

quin humor mes fi paio !!!

Esbomben la noticia, surt a tots el diaris, la plebe acollonida, passen el dies i el apresats els deixen anar sense cap comentari i aqui no ha passat res, com es nota que venen eleccions, com es prenen el pel i la gent tragant

salutacions