divendres, 11 de juny de 2010

Viurem el vi i el mercat a l'antigaAquest cap de setmana, a Reus, tornarem a estar força distrets. De fa uns anys, les setmanes prèvies a la celebració de la nostra Festa Major acostumen a estar farcides d'allò que s'anomena com a actes previs.Avui divendres s'inaugura la segona edició de la fira Reus Viu el Vi. Enguany aquesta fira s'amplia a tres dies, de divendres a diumenge.

En aquesta edició a l'oferta vinícola (67 cellers) i gastronòmica (14 espais) situats tots ells en diversos estands a la plaça de la Llibertat, s'afegeix una interessant oferta musical que es desenvoluparà al costat mateix, al parc de Sant Jordi.La cantant catalana Beth Rodergas serà l'encarregada d'inaugurar la fira i també aquest cicle musical. La Beth presentarà a Reus el seu nou disc 'Segueix-me el fil'. Compartirà cartell amb el grup de les Terres de l'Ebre Quico El Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries que presentaran el seu disc 'Oco'. Dissabte serà el torn de l'Orfeó Reusenc amb el seu espectacle dedicat a la Festa Major de Sant Pere. Les actuacions de divendres i dissabte començaran a dos quarts de dotze de la nit. Diumenge, a partir de dos quarts de nou del vespre, per tancar la fira i a la mateixa plaça de la Llibertat, actuarà el grup local Insonora. Tots els concerts són gratuïts.

Cliqueu aquí per accedir al grup Facebook de Reus Viu el Vi.
I aquest dissabte, a partir de les 6 de la tarda, la plaça del Mercadal tornarà a reviure l'època en la qual aquest indret acollia el mercat. El Mercat al Mercadal arriba enguany a la dotzena edició. És una recreació ambientada en els anys 30 i 40 del segle passat on col·laboren fent de figurants diversos actors del Teatre Bravium i els paradistes del Mercat Central.