dijous, 10 de juny de 2010

Els Premis Blocs Catalunya arriben a la tercera edició

L'Associació Societat i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (STIC.CAT) ha convocat per tercer any consecutiu els Premis Blocs Catalunya.

El període d'inscripcions es va obrir el 26 de març i es tancarà el 14 de juny. Tres dies després, el 17 de juny, començarà el període de votacions, que s'allargarà fins el 9 de setembre. L'associació confia superar enguany les xifres de l'edició anterior, quan va haver-hi 600 blocs inscrits i 20.000 votacions a través del web www.premisblocs.cat.

STIC.CAT també treballa per completar el programa de la 3a edició dels Premis Blocs Catalunya, que tindrà lloc el dia 1 d'octubre a Mataró. Un any més, la cerimònia de lliurament dels guardons als millors blocs escrits en català serà la culminació d'una jornada plena d'activitats des de primera hora del matí vinculades a la blogosfera, Internet i l'ús de les tecnologies en diferents àmbits de la societat catalana. L'acte tindrà lloc al parc científic i de la innovació TecnoCampus Mataró-Maresme.


Segons la pàgina de l'associació STIC.CAT a Facebook a dia d'avui ja s'ha arribat a la xifra de 500 blocs inscrits. També en podeu fer el seguiment a través del Twitter.

Enguany m'he decidit a participar-hi. Així doncs el Bloc d'un de Reus serà un dels centenars de participants. Si teniu un bloc animeu-vos i participeu-hi. Hi ha temps fins el proper dilluns 14 de juny. Demostrem que cada cop som més els blocs catalans amb presència a la blogosfera.

Només cal que entreu al lloc web dels Premis i ompliu un formulari amb les vostres dades personals tot escollint una de les categories previstes. Un cop acceptada la vostra participació per part de l'organització ja formareu part del col·lectiu de blocs inscrits.

Per estar al dia de tot el que fa referència als Premis Blocs Catalunya podeu visitar el lloc web http://www.premisblocs.cat/.