dimarts, 15 d’abril de 2008

Canvis a la musiqueta

Com suposo que ja haureu notat, des de fa uns dies ja no sona automàticament la musiqueta quan entreu en aquesta cibercasa.

M'havien arribat veus que hi ha qui troba una mica molest això de tenir una cançó sonant mentre fa la visita. Clar que sempre hi ha l'opció de pitjar i aturar-la però es veu que tots som una miqueta dropos a l'hora de la veritat i preferim trobar-ho tot mastegat.

Bé, conyes a part, vaig decidir posar una enquesta per tenir una idea de què prefereix la majoria. Els resultats de l'enquesta els podeu veure aquí a dalt. No hi va haver molta participació però això de l'abstenció es veu que és una tendència cada cop més habitual en les votacions, siguin del tipus que siguin.

La qüestió és que el 75% de les persones que van votar s'estimen més que la música estigui desactivada i decidir si la volen engegar o no.

El percentatge de persones que ja els està bé que soni la música és del 12,5%. El mateix que les persones que tant se'ls enfot perquè només estaven de pas pel bloc.

Ningú ha fet esment a la manca de varietat musical, per la qual cosa he de creure que la selecció variada que vaig posant és prou bona per a tothom.

Resumint. A diferència del que fan els polítics, jo sí que respecto la voluntat de la majoria i per tant, a partir d'ara, si voleu venir a aquesta humil casa no us rebré amb la música a tota pastilla. En tot cas, un cop estigueu per aquí dins ja ho animarem engegant el tocata. I si cal també treurem unes quantes birres i alguna cosa per picar, virtualment parlant. Com passa en qualsevol casa del món real on tampoc estem tot el dia amb la música a tot drap. Tret de casos excepcionals... que de veïns emprenyadors n'hi ha per tot arreu!

Ja ho sabeu. Veniu sempre que us vingui de gust i trieu la música que més us agradi.

5 comentaris:

Josep Maria Yago Suau ha dit...

Estic ben d'acord amb la teva decissió. Sovint entro a les tantes i em fotia cada ensurt...
T'he deixat una coseta al blog.

el nen de les oques ha dit...

iep!!! on son aquestes birres!!!!
doncs a mi no em molestava la musiqueta estava prou bé!

Salut!!

Jobove - Reus ha dit...

tinc linkat un blog sobre nudisme que cada vegada que entro, trenta mil gaites em foraden les orelles, la teva decisió és savia i, encara que la música que poses es molt bona, em d'acatar el teus designis

salut

Unknown ha dit...

No em molestava la música, la que poses és molt bona, però si la majoria ho prefereix... has fet bé.

Anònim ha dit...

bravo, això és democràcia. a mi sí que em molesta que soni música quan entro a una web, perquè normalment ja n'escolto i em toca els dellonses, i si no n'escolto és per algun motiu i llavors em foto un ensurt si tinc el volum alt.