dimecres, 16 d’abril de 2008

Una de premisPel que he pogut comprovar al llarg del gairebé any i mig que fa que estic per aquests móns blocaires, l'atorgament i intercanvi de premis és una activitat força habitual. Sense anar més lluny i com aquell qui no vol la cosa jo ja n'he arreplegat quatre. Com a mostra d'agraïment a les persones que me'ls han atorgat els tinc exposats aquí al costat a la vitrina.

Recentment he rebut, des del bloc Així ho penso, del Josep Maria Yago, el premi dard 2008. Un premi que, pel que diuen, es dóna com a reconeixement als valors que cada blocaire mostra cada dia en el seu esforç per transmetre valors culturals, ètics, literaris, personals, etc.., que demostra la seva creativitat a través del seu pensament viu que està i roman innat entre les seves lletres, entre les seves paraules trencades.

És costum també en això dels premis que qui el rep el passi a la vegada a d'altres blocaires que consideri mereixedors de rebre'l. Tot i que en les ocasions anteriors no ho he fet (no pas perquè no hi hagués gent mereixedora sinó més aviat per ganduleria), aquesta vegada m'he decidit a fer el repartiment.

Després de fer una primera selecció, he anat a fer un tomb pels blocs corresponents i m'he trobat amb la sorpresa que, en alguns casos, ja han rebut aquest premi. No seré repetitiu. I també us puc dir que segur que n'hi hauria d'altres que també en serien mereixedors però considereu-ho una petita representació. De ben segur que si la roda continua girant el premi arribarà a tothom que se'l mereixi.

Aquests són els escollits:

Consuetudinàrium: Un bloc que compleix de manera sobrada els valors a què fa referència el premi i que molts ja visiteu ben sovint.

Té la mà Maria: Un bloc que no us podeu perdre, si encara no el coneixeu. Una mica anònim i reaci a rebre premis, però que segur que no en farà escarafalls de rebre'l.

El vertigen del trapezista: Un bloc que, com tots els altres, compleix els valors que caracteritzen aquest premi. El vaig llegint de tant en tant, encara que no sigui dels més seguits ni comentats, i té la particularitat de ser el primer blocaire que em va comentar en la meva cibercasa anterior (bloc.cat) de la qual vaig emigrar, igual com ell, per les dificultats tècniques que representava mantenir aquell bloc amb una mica de cara i ulls.

Waipueduca: A més a més de ser mereixedors d'aquest premi, van tenir la gentilesa d'atorgar-me un dels seus premis particulars fa uns mesos.

Planeta aigua: És un bloc que ha nascut fa ben poc i que jo he descobert fa pocs dies. Penso que comença fort i només és qüestió de temps que atregui força visites. Ens mostra una combinació d'elements i temàtiques diverses prenent sempre com a referència l'aigua. Ajuda a veure que, contràriament al que alguns ens volen fer creure aquests dies, no tot el que fa referència a aquest element és dolent o dramàtic.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Jordi. Estic content pel teu detall. Sempre fa gràcia rebre un guardó i més si és d'un blocaire que segueixes. Un dia d'aquest hi dedicaré un post i el penjaré al bloc. Tingues un bon dia i endavant.

Waipu Carolina ha dit...

Nos encanta que pensaras en nosotros. Un premio además muy divertido.
Un abrazo y mil gracias

Jobove - Reus ha dit...

gràcies moltes gràcies i a mes a mes venint de tu, que ens tens el cor trencat, com sempre que rebem premis diem el mateix: el portarem al cor, però no en farem ostentació.

En un altre ordre de coses, sabies que el Jesus M. Tibau fa la presentació del seu llibre El vertigen del trapezista demà a les 19 hores a l'Abacus de Reus, ens ha demanat que hi anesim que l'hi faria gràcia veuren's, m'he excusat estarè a Paris, pero si hi vols anar tu en representació dels blocaires de Reus.

salut i moltes gràcies pel premi

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, Jordi! A veure si ens veiem a l'Abacus aquest vespre.

aigua ha dit...

Ostres quina sorpresa! No sabia això dels premis.
Estic molt contenta, moltes gràcies!Sempre animen aquests detalls.

Anònim ha dit...

Volia dir demà al vespre.

el nen de les oques ha dit...

deu n'ido amb això dels premis, aviat es podrà organitzar una gala al pur estil dels oscars, a veure qui seran els nominats...

Salut!!!