dijous, 3 d’abril de 2008

Seré el blocaire de la setmana que ve

El programa Club Cultura de l'emissora reusenca Punt 6 Ràdio, conduït per Sílvia Sagalà, és un magazine de tarda que podeu escoltar cada dia, de dilluns a divendres, des de quarts de cinc fins a les set.

Els dimecres el Club Cultura destina uns minuts a entrevistar algun dels nombrosos blocaires del Camp de Tarragona.

De moment ja són 12 els i les blocaires que han dit la seva a través de les ones del 99.8 de la FM. Podeu reescoltar aquestes entrevistes a través del podcast que trobareu al bloc
Percepcions.

El joc consisteix en què cada setmana, al final de l'entrevista, el blocaire entrevistat ha de designar qui vol que sigui el convidat de la setmana següent.

Ahir dimecres li va tocar el torn al Jordi Escoda, propietari de l'àudiobloc
De bon matí, el qual fou escollit la setmana anterior pel seu Tet Lo Consueta de Reus, o sigui el Bonaventura Escoda (Bona per als amics).

El Jordi, igual com han de fer tots els qui passen setmanalment pel programa, havia de passar la pilota a algú altre per tal que vagi al programa de dimecres vinent. I m'ha tocat a mi recollir aquesta pilota que entomo encantat, tot sigui dit.

Així que ja ho sabeu. Dimecres que ve em tocarà anar fins a Punt 6 Ràdio i contestar les preguntetes de la Sílvia. Confio que no sigui massa dura i que no faci preguntes complicades, que en això de passar examens orals vaig una mica desentrenat.

És curiós perquè, com a locutor de l'emissora, tal com podeu llegir al perfil d'aquí al costat, he fet en diverses ocasions d'entrevistador. En canvi, fins ara, mai m'havia tocat el paper d'entrevistat.

I és clar.. hauré de començar a pensar a qui li passo la pilota de cara a la setmana següent.

2 comentaris:

el nen de les oques ha dit...

aquesta secció dels blocs la trobo una molt bona iniciativa per donar a coneixer la activitat blocaire de casa nostra.

Estarem pendents a l'entrevista!!

Salut!!

Jobove - Reus ha dit...

a veure com et portés, deixa el llistó ven alt i no et possis nerviós, jajajaja

salut