dijous, 10 d’abril de 2008

Ja he parlat i he nominat

Tal com postejava la setmana passada ahir vaig participar a l'espai d'entrevistes als blocaires del Camp de Tarragona, un apartat setmanal del programa Club Cultura de Punt 6 Ràdio.

Si no vau poder escoltar-ho en directe ja podeu escoltar l'entrevista, igual com totes les de les setmanes anteriors, a través del podcast que trobareu al bloc
Percepcions.

Van ser prop de 25 minuts d'entrevista i el cert és que se'm va fer curt. De tota manera crec que va ser suficient per poder donar una visió general de la meva experiència de poc més d'un any a la blocosfera, o a la catosfera.

Com sempre tocava nominar qui serà el o la blocaire de dimecres vinent. Tal com explico cap al final de l'entrevista vaig pensar que era convenient ampliar una mica, territorialment parlant, l'àmbit geogràfic de la propera persona participant. Fins ara s'ha vist una certa majoria de blocaires de la Reusosfera, o del Baix Camp. No oblidem que es tracta de fer participar blocaires de tot el Camp de Tarragona, així que potser ja tocava passar la pilota cap a la Tarracosfera. I com que en aquest espai, de moment, només s'ha escoltat una veu femenina, la
Judit, també tocava feminitzar-lo.

Així que la decisió era clara. Si ajuntem aquests dos termes el resultat és
Feminitzant la Tarracosfera, el bloc de la Maria Rosa Martí, que serà qui haurà de contestar les preguntes de la Sílvia Sagalà dimecres que ve al Club Cultura. Un programa que a la Maria Rosa no li és del tot estrany. Però això ja us ho explicarà ella, si vol.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

caram Jordi, quina veuassa!

això de que ens mirem el melic, jo trobo que no és exactament així. al final cadascú llegeix el que li sembla, o sigui les webs, els agregadors, els blogs, o els posts que troba interessants. la web de la reusosfera simplement és una manera de delimitar-los. només del baix camp, a la pàgina hi ha en seguiment uns 120 blogs i surten cada dia 24 posts nous. no sabem encara si aquest nombre s'estancarà o es dispararà en el futur. per això sembla raonable restringir-los a una comarca i, per qui no en tingui prou, pot consultar Gent del Camp. curiosament els criteris per afegir o no un blog són lleugerament diferents en una i altra pàgina. el que no canvia em temo són les propostes que arriben de nous blogs, que són escassíssimes, i això d'anar empaitant els nous, per afegir-los a l'índex, cada cop ve menys de gust.

una salutació

Maria Rosa ha dit...

Gràcies per la nominació! Intentarem deixar el pavelló femení-tarragoní ben alt! ;-)