divendres, 22 de febrer de 2008

I què estaven fent fins ara?

Diuen que des de fa poc més d'una hora ha començat la campanya per les eleccions del país d'aquí al costat.

I el que han estat fent fins ara què era... fer ganxet?

Val més que hi posem una mica d'humor amb aquest acudit (o potser no és cap acudit...)

Un dia, mentre caminava pel carrer, un dirigent d'un partit polític important mor tràgicament atropellat per un camió. La seva ànima arriba al paradís (erròniament per descomptat) i es troba Sant Pere en persona a l'entrada.

-Benvingut al paradís -li diu Sant Pere-. Abans que t'acomodis, sembla que hi ha un problema. Veuràs, molt rarament un alt polític ha arribat aquí i no estem segurs de què fer amb tu. Et farem passar un dia a l'infern i un altre al paradís. Després podràs triar on passar l'eternitat.

Sant Pere acompanya el polític a l'ascensor i baixa fins a l'infern. Les portes s'obren i es troba just enmig d'un verd camp de golf. Més lluny hi ha un club i drets davant d'ell veu tots els seus amics polítics amb qui havia treballat. Tots vestits de nit i molt contents. Corren a saludar-lo, l'abracen i recorden els bons temps en els quals s'enriquien a costa del poble. Juguen un agradable partit de golf i després, a la nit, sopen junts al Restaurant Gourmet del club, amb llagosta com a plat principal.

Comparteixen la nit amb boniques i liberals jovenetes. El polític es troba també el Diable, que de fet és un tio molt simpàtic i es diverteix molt explicant acudits i ballant. S'està divertint tant que se li fa l’hora d'anar-se’n sense gairebé ni adonar-se'n. Tots li donen una encaixada de mans i el saluden mentre puja a l'ascensor.

L'ascensor puja, puja, i es reobre la porta del paradís on Sant Pere l'està esperant.

-Ara és el moment de passar al paradís.

Així que el polític passa les 24 hores successives saltant de núvol en núvol, tocant l'arpa i cantant. Les 24 hores ja han passat i Sant Pere el va a buscar.

-Ja has passat un dia a l'infern i un altre al paradís. Ara has de triar la teva eternitat.

L'home reflexiona un moment i després respon:

-Bé... el paradís ha estat bé, però crec que he estat millor a l'infern.

Així que Sant Pere l'acompanya fins a l'ascensor i una altra vegada baixa, baixa, baixa fins a l'infern. Quan les portes de l'ascensor s'obren, es troba enmig d'una terra deserta coberta de merda i desperdicis. Veu a tots els seus amics vestits amb draps, recollint la porqueria i ficant-la en bosses negres. El Diable arriba i li passa un braç per damunt de l'espatlla.

-No ho entenc -diu el polític tot confòs-. Ahir vaig estar aquí i havia ties bones, un camp de golf i un club, vam menjar llagosta i caviar, ballavem i ens divertiem molt. Ara tot el que hi ha és un terreny desèrtic ple de porqueries… i els meus amics semblen uns miserables.

El dimoni se'l mira, somriu i diu:

- AHIR ESTAVEM EN CAMPANYA. AVUI JA ENS HAS VOTAT !!!


Ja ho sabeu... compte amb les apariències !!

;)

Si necessiteu instruccions sobre com va això de les eleccions mireu aquest video: