dissabte, 31 de maig de 2008

El Senglar Rock 2008 ja té cartell definitiu

Fa uns dies que s'ha donat a conèixer el cartell definitiu de grups participants en l'edició d'enguany del Festival Senglar Rock.Els dies 3, 4 i 5 de juliol el Parc Municipal de les Basses, a Lleida, acollirà aquesta onzena edició que incorpora tot un seguit de novetats.

Entre aquestes novetats destaca la supressió d'un dels escenaris, un reajustament en els preus de les entrades i dels abonaments i el fet sorprenent que els Lax'n'Busto, després d'haver-hi estat presents des de la primera edició, l'any 1998, enguany no tocaran al Senglar. Els vendrellencs estan enregistrant el seu nou treball discogràfic, la qual cosa els impedeix ser a Lleida en les dates del festival.

Des dels seus inicis a Prades (Baix Camp), passant per Montblanc (Conca de Barberà), el Senglar Rock va arribar a la capital del Segrià ara fa 4 anys. Al llarg d'aquest temps també ha anat variant la procedència dels grups participants. Així, si bé en els seu inicis el Senglar només comptava amb la participació de grups catalans, progressivament des de l'organització s'ha optat per programar també grups de l'estat espanyol i d'altres països. Això es fa amb la intenció d'atraure un major nombre de públic. Pot agradar més o menys, però la qüestió és que això permet també gaudir de més oferta musical amb bones propostes tant de casa nostra com d'altres indrets.

Ho podeu comprovar a través de la PROGRAMACIÓ dia a dia i hora a hora que trobareu al web del Senglar Rock 2008.

Aquí teniu uns quants videos de diferents edicions del Senglar.

Senglar Rock 1999 - Prades


Senglar Rock 2003 - Montblanc


Senglar Rock 2007 - Lleida

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi, bon diumenge. Estic per aquí al teu bloc i altres indrets del territori Dimoniet, pispant algunes imatges. Sempre trobo alguna cosa que no hi ha enlloc. Per cert que els pajarus que diuen que la foto de la Patum, no és de la Patum, tenen tota la raó del inframón. En concret és el Drac anomenat Asmodeo de Manresa. És una de les 9 o 10 bèsties infernals de la capital del Bages. Que t'ha semblat la polèmica dels gegants ???? Reus encara té la cua de palla. Salutacions i endavant.

zel ha dit...

Bona festa, bona Sebglar, gràcies pels videos...Jo segur que no pordria seguir tanta marxeta, ja m'agradaria...Petonets!

Anònim ha dit...

Només volia corregir aquest article, informant que des de la segona edició a Prades, la programació compta amb representants de fora de Catalunya, i de catalans que canten en altres llengües. Des de la Segona edició, repeteixo. Siniestro Total i Dani Nel·lo en són uns exemples de l'edició del 99.