dissabte, 17 de maig del 2008

Trapezi 2008: Sessió Golfa de Circ i Cabaret


Són quarts d'onze del matí de dissabte i torna a ploure. Ahir a la nit el temps es va comportar i va permetre que es desenvolupés amb tota normalitat la segona de les sessions golfes del Trapezi.

Les sessions golfes són tot un clàssic dintre de la programació del Trapezi. S'han fet des de la primera edició en aquest marc de visita obligada, sobretot a la primavera i a l'estiu, que és La Palma. Amb un títol tan cridaner potser l'únic que hi trobaríem a faltar és una mica més de golferia.

Sigui com sigui aquestes sessions permeten gaudir en un mateix indret de les evolucions de diferents artistes. Còmics, malabars, trapezi, yoyo... amenitzat en cadascun dels números amb la particular presentació de Bernard Massuir i acompanyat de la música en directe de la Banda de Guillaume.
Tot i que al programa del Trapezi s'anuncia que aquest espectacle és de 90 minuts, la sessió d'ahir (desconec què va passar a la de dijous) només va durar 60 minuts.Aquí teniu un video-resum de la sessió golfa d'ahir. Recordeu que aquest dissabte La Palma acollirà la tercera nit golfa del Trapezi, a partir de dos quarts d'una de la matinada.L'àlbum fotogràfic del Trapezi es va omplint. El podeu veure aquí.