diumenge, 18 de maig de 2008

Trapezi 2008: dissabte de circ

Ahir dissabte al matí, just en el moment d'iniciar-se els espectacles del Trapezi va començar a ploure. La conseqüència va ser que la majoria dels actes previstos es van haver de suspendre.

De tota manera des del bloc de
l'Elefant del Trapezi ens informaven en tot moment que s'estava treballant per reubicar novament els espectacles de cara a la tarda. Com així va ser. A diferència del matí, la tarda va ser esplèndida, fins i tot amb estones de sol. Es van poder representar tots els actes que havien estat suspesos al matí i al mateix temps es va anar desenvolupant tota la programació prevista per a la tarda i la nit.

Així doncs, ahir a la tarda el que tocava era tombar pels carrers a la recerca de circ.The Flamingo's amb la companyia catalana Els HerreritaGlobos amb la companyia francesa Eclats d'EpicesUna artista (en desconec el nom) actuant davant del Gaudí CentreDaydreaming amb la companyia belga-israeliana Kirkas GayaLa nit va acabar (per a mi) amb una nova Sessió Golfa de Circ i Cabaret a La Palma
Per veure el recull fotogràfic del Trapezi cliqueu aquí.


I recordeu que avui encara teniu tot un diumenge per seguir gaudint del Trapezi, fins cap allà a quarts de nou del vespre en què el Trapezi dirà allò de passiu bé i fins l'any que ve!