dilluns, 26 de maig de 2008

Presentat el programa de la Festa Major de Reus

Avui mateix s'ha presentat oficialment el programa d'actes de la Festa Major de Sant Pere d'enguany a Reus.

L'emissora local
Punt 6 Ràdio i el diari Reus Digital han estat dels primers mitjans que se n'han fet ressó. A Punt 6 Ràdio se n'està informant tant a través dels informatius com a través dels diferents magazines de l'emissora.

Pel que fa a Reus Digital, ja hi podem trobar un enllaç on
descarregar el programa complet de la Festa Major.

Hi ha força canvis i novetats com, per exemple, la incorporació del Ball de Diables de Reus al seguici festiu o la recuperació d'una especialitat gastronòmica de la ciutat, el bou i arrós.

De moment anirem fent una ullada al programa. Temps hi haurà, a partir d'ara, de comentar i criticar, si cal, amb més deteniment tot el programa.

Sigui com sigui la Festa ja és a punt d'arribar!

5 comentaris:

zel ha dit...

Bona festa, aneu de gresca en gresca, ja t'ho dic sempre!!!

Jobove - Reus ha dit...

com sempre, esperem les teves cróniques, ets el nostre mega-periodista !!!

salut

Anònim ha dit...

Sembla que el tema dels diables encara està per decidir el tipus de foc que tirarien i tal...

David Fernàndez ha dit...

Jo també estic ansiós de que arribi la festa major! A veure q tal està el bou amb arròs!

Anònim ha dit...

Benvolgut senyor Jordi Pinyol, darrerament he vist que, concretament, en dos blogs s'ha queixat i ha criticat la manera que als museus conservem els gegants i dubta de la nostra capacitat de realitzar aquesta tasca. Desconec què en sap vostè de conservació de museus i en base a què critica la nostra feina en aquest terreny. Les acusacions que darrerament han vist la llum respecte a la conservació dels gegants són falses que només es basen en apreciacions subjectives. Com a periodista deu saber que abans de llançar certes acusacions o de donar per certa una informació, cal contrastar-la per tal que el judici que es fa sigui el més precís possible. Jo, com a responsable de la direcció del Museu d'Art i Història, el convido a donar un tomb per les sales d'exposició i les sales de reserva on, si realment li interessa, li puc explicar amb pèls i senyals quines són les mesures que apliquem en el Museu per tal de conservar tot el patrimoni de la ciutat (no només els gegants). Gràcies per la seva atenció.

Marc Ferran