divendres, 2 de maig del 2008

Jaume Sisa i Pepet i Marieta a la Fira de Música al Carrer

Ahir dijous va començar a Vila-seca la novena edició de la Fira de Música al Carrer.
A partir de les 9 del vespre, a la plaça de les Voltes, Jaume Sisa pujava a l'escenari. El primer que vam poder comprovar és que Sisa continua tan galàctic com sempre. O potser més i tot. En aquesta ocasió ens va oferir un recorregut per les seves cançons més conegudes en una mena de redescobriment de sí mateix. Com si d'un contacontes galàctic es tractés, Sisa anava relatant entre cançó i cançó la història que donava peu a cada tema musical convertint així l'espectacle en tot un lligat a través del qual va anar redescobrint temes tan coneguts com 'El setè cel' o 'Qualsevol nit pot sortir el sol' entre altres. Temes en els quals afegia unes sonoritats i uns 'arranjaments' ben personals. Si no ho vau veure en directe ho podeu comprovar en aquest petit tastet de tres videos de l'actuació:

Acabada l'actuació de Jaume Sisa, el grup de percussió Timbalao va iniciar el seu espectacle itinerant des de la plaça de les Voltes recorrent en una cercavila diversos carrers del centre acompanyat d'una bona munió de públic.D'aquesta manera vam arribar tots plegats a l'escenari que havia d'acollir l'actuació següent: el Parc de la Formiga. Temps de menjar un entrepà acompanyat d'una cerveseta i va començar l'actuació de Pepet i Marieta. Feia força temps que no veia els de l'Ebre en directe. L'any passat, en aquesta mateixa Fira, va actuar el Pepet en solitari a altes hores de la matinada i amb pluja. Enguany però, amb un grup de músics ben nombrós, el Pepet va anar desgranant els temes més coneguts dels seus dos discos 'Sempre hi ha un pedaç pa un descosit' i 'Xalera' i, a més a més, ens va oferir alguns dels temes que formen part del seu tercer disc. Un disc que ja està enregistrat i que, segons va dir el Pepet, sortirà d'aquí a un mes i es titularà 'La pelu'.


En definitiva, un bon començament de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca. I aquesta nit més. Amb moltes més actuacions que ahir. Així que ja toca fer una mica de tria per decidir si anar cap a un escenari o cap a l'altre.

Bon pont als qui, com jo, el feu i paciència a la resta que el cap de setmana ja és aquí!1 comentari:

Tonet001 ha dit...

Em fa feliç que t'hagi donat bona impressió l'inici de la Fira. Merci.

Toni
Voluntari de la FMCV