diumenge, 4 de maig de 2008

Resum video-fotogràfic de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca

Tal com comentava al post anterior, durant aquest llarg cap de setmana s'ha dut a terme la novena edició de la Fira de Música al Carrer de Vila-seca.

Aquí teniu un
RECULL FOTOGRÀFIC d'algunes de les actuacions a les quals vaig assistir.

I aquest altre és el RECULL VIDEOGRÀFIC en format llista de reproducció:Hi ha un total de 18 videos que s'aniran reproduint un darrere de l'altre. Si només en voleu escollir uns de determinats del total que inclou la llista de reproducció cliqueu aquí i trieu.


Ahir dissabte el programa
Cops i Flames de Punt 6 Ràdio es va emetre en directe des de la Fira de Música al Carrer. Al llarg de les dues hores de programa vam poder entrevistar Isabel Cabós, cap de producció de la Fira, i el director artístic Quique Bela. També van passar dos dels músics que havien d'actuar al llarg del vespre-nit de dissabte: Pep Gimeno 'Botifarra' i Cesk Freixas.

La Fira de Música al Carrer s'ha acabat. Durant tots aquests dies hem tingut música per triar i remenar. Ha estat, com sempre, una bona ocasió per escoltar en directe aquells gèneres o propostes musicals que ens són més afins i també per descobrir-ne d'altres. És bo que, en matèria musical, hi hagi una oferta ben variada per oferir al públic. A partir d'aquí, cadascú tindrà els criteris suficients per escollir allò que li vingui més de gust escoltar en cada moment.

I l'any que ve la Fira arribarà ja a la desena edició. Segur que els seus organitzadors, com han fet any rera any, esmerçaran tots els esforços per seguir sorprenent-nos de manera ben grata.

1 comentari:

zel ha dit...

Ui, no en veig cap!!!! Ni un!!!! Pantalla en blanc!!!! Ja tornaré a veure si tinc més sort, petonets!