dijous, 15 de maig de 2008

Trapezi 2008: espectacle inaugural

La senyora pluja va treure el nas en diverses ocasions al llarg de la tarda-vespre d'ahir dimecres i va fer que l'acte oficial (amb autoritats i tota la pesca) d'inauguració del Trapezi 2008 a Reus s'hagués de traslladar al saló de plens de l'ajuntament.

Per sort, a l'hora de fer l'espectacle inaugural a la plaça del Mercadal, la pluja va ser respectuosa i va permetre que el circ fés acte de presència a la plaça. La companyia francesa Tréteaux du Coeur Volant va oferir l'espectacle
Cocons.Una combinació de llum, so, color, teatre, circ i pirotècnia que va anar in crescendo fins arribar al final. Al llarg d'una hora els protagonistes de l'espectacle ofereixen una combinació de números de circ en la qual destaquen especialment els números de funambulisme. A més a més de circ afegeixen un toc teatral que, en algun moment, recorda una mica la manera de fer del grup teatral català Comediants.

Aquí teniu un video amb fragments d'aquest espectacle que vaig anar filmant fins que, cap allà la meitat de l'actuació, em vaig trobar que es va esgotar la bateria (quina manca de previsió... caldrà anar amb la bateria ben carregada els propers dies per poder filmar qualsevol espectacle circenc dels que ens trobarem pels carrers).També he obert un nou àlbum a Picassa on podreu anar trobant el recull fotogràfic del Trapezi 2008.

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

moltes gràcies per la feina que fas

salutacions