dissabte, 24 de maig del 2008

Una finestra oberta a La Patum de Berga


Durant aquests dies totes aquelles persones que no puguin o no vulguin assistir personalment als actes de La Patum de Berga tenen una opció de fer-ho des de casa. Gairebé és com guaitar per la finestra de casa i veure-ho.

Si voleu veure què passa a La Patum només cal que
mireu aquí.

També us podeu mantenir ben informats sobre La Patum passant pel
bloc Consueta que, des de fa uns quants dies, ens ofereix alguns posts sobre aquesta temàtica.

Per cert que això de viure La Patum in situ, en viu i en directe, és una de les meves assignatures pendents. A veure si un dia o altre m'hi decideixo. Clar que, si vols evitar aglomeracions, l'ideal és viure-la des d'algun balcó que doni directament a la plaça. Segur que aquests balcons deuen anar molt buscats aquests dies.

:)


4 comentaris:

Anònim ha dit...

El parell de cops que hi he anat m'ha agradat moltíssim. Llàstima que hi ha tanta gent que no es pot ni respirar. Balcons no, però des de les escales de l'església es veu tot al costat dels músics i ningú emprenya massa.
Un altra cosa. Has vist com van de norris els gegants clònics de Reus?. La Japonesa porta el monyo, que sembla un niu de garces. I els del múseu? vaig anar a fer una ullada i el Pere Rius té tota la raó. Cal fer alguna cosa no? Engresquem el Jordi que faci una campanya al seu programa.
Salut i bon Corpus.

Anònim ha dit...

La foto de dalt, no és de la Patum ni de res que s'hi assembli ni de lluny.

Jordi Pinyol ha dit...

Vaja.. és el que té posar Patum al Google imatges i confiar del que hi surt...

Anònim ha dit...

Jo diria que és d'un correfoc a Berga, però no estic massa segur. Salutacions Jordi.