diumenge, 25 de maig del 2008

Li hauríem de donar el títol de friki-presentador dels dos últims segles

El Festival d'Eurovisió s'ha acabat fa una estona. L'ha guanyat Rússia i Rodolfo Chikilicuatre amb el seu Chiki Chiki ha quedat en un lloc prou bo: el setzè d'un total de vint-i-cinc (n'hi ha que ho han fet molt pitjor...) Però d'això ja se'n parlarà demà i potser els propers dies a diaris, revistes i teles diverses.

De qui vull parlar és d'un personatge que es considera presentador però que més aviat es mereixeria el títol de friki-presentador d'aquest segle i també del passat. Tenint en compte que, per a alguns, avui és el dia de l'orgull friki, el post és d'allò més apropiat.


Per si encara no ho heu endevinat estic parlant de José Luís Uribarri.

El Festival d'Eurovisió acostuma a ser bastant soporífer, però enguany encara es podia aguantar, musicalment parlant, gràcies a propostes innovadores que li donaven una nota de color i d'originalitat que permetia trencar la monotonia d'anys enrera.

El que es feia totalment inaguantable era haver de suportar els comentaris del friki-presentador en qüestió. Que dic comentaris... Aquest home el que té realment són rabietes en directe. Sobretot quan es refereix al que ell anomena com a países del Este y Balcánicos. Cada dos per tres deixava anar això de los países del Este i ja no diem quan parlava d'Azerbaijan en què feia servir frases com estos están al Este del Este. Parlava d'aquests països amb un to com si es referís a algun ésser monstruós o maligne, com a mínim. Després, durant les votacions, també ha sigut molt bo. Només feia que enfotre-se'n de tot déu i sa mare cada vegada que connectaven amb un país que havia de votar. I xalava sol cada vegada que encertava qui votaria a qui, en una mena de travessa o porra que feia competint amb ell mateix. Em sembla que aquest paio comenta el festival fumat o empastillat. O aixó, o és que després de tants anys de presentar l'Eurovisió ja se li han cremat totes les neurones, cosa que també entra dintre de les possibilitats.

El millor que podria fer és plegar d'una punyetera vegada i dedicar-se a passar el que li queda de vida mirant els videos de les seves friki-presentacions eurovisives.

2 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

però que encara era viu aquest home ?

sempre penso que és aquell presentador que sortia a Cesta y Puntos

Gustau Moreno ha dit...

La veritat és que Uribarri és molt caspós. El seu estil de presentar és totalment obsolet i antic, amb frases rimbombants i tics xenòfobs i masclistes. Penso que TVE l'hauria de jubilar d'una vegada. Podríem fer que es pogués triar també el presentador a través del MySpace.