dimecres, 7 de maig de 2008

Ens hem de preocupar?

No fa gaire vaig rebre un d'aquests correus electrònics que rebem diàriament de manera massiva. En aquest cas el correu incloia unes imatges que, deien, corresponen a resolucions reals d'examens de matemàtiques fets per determinats alumnes.

Aquests són els presumptes examens reals amb les correccions o anotacions dels profes...


El cert és que, en la meva època d'estudiant, les matemàtiques no eren precisament un dels meus forts. Però mai se m'hauria acudit contestar de forma tan passota. En cas de no saber la resposta o bé deixava la pregunta en blanc o, si la contestava, procurava fer-ho amb una certa coherència encara que fós una resposta errònia.

Si la canalla d'ara pugen així potser arribarà un moment que no ens sortiran els números. Ara bé, el cert és que, encara que de matemàtiques no en tinguin ni idea, el que sí que tenen és molta imaginació.

Com que entre la família blocaire em consta que hi ha alguna representació del professorat potser ells o elles ens podran aclarir si realment es troben amb respostes d'aquest estil als examens.
4 comentaris:

Jobove - Reus ha dit...

que pots esperar d'aquesta llei d'educació

aigua ha dit...

Jo crec que nens "tanoques" sempre han vegetat per les aules Hehehe

Anònim ha dit...

Estem arreglats amb aquesta nova generació, educada pels pares de la generació Seat Panda i les mamachichos. Pobres mestres amb aquesta merda de llei d'ensenyament.

zel ha dit...

Abans he entrat, he comentat i el coi de blogger m'ha fet la pirula. Així, que, amb el teu permís, he fet un copy past i he comentat el post amb un altre amb les fotos, eh que no t'enfades? Ja sé que no!!!Petons!!